Kádek Heny

Hangképzés-ének-stílus-előadóművészet

ÉNEKELJ SZABADON ! …..hogy hangod a lelkeddel szárnyaljon. A hangunk lelkünk megnyilvánulása. Hangot adunk az érzéseinknek. Amilyen a lelkünk, olyan a hangunk. A zene az " érzékszervek játéka". Oda " aggyal" nem lehet belépni. Énekelni akkor kezdünk, amikor érzéseinket kinyilvánítani már kevés a szó. Szabadon énekelni csak szabad lélekkel lehet. A konkrét technikai gyakorlatok lazítják a torok és a hangképzésben résztvevő izmokat, de a lélek oldása elengedhetetlen.

Elérhetőség: 

www.kadek.hu
kadek@kadek.hu

Bognár Katalin

Talpreflexológia

Bognár Katalinnak hívnak, gyermekkoromban már tapasztaltam miként is hat jótékonyan szervezetemre  a talpreflexológia. Ezek élmények hatására indult el bennem a gondolat ,hogy e pályafutáson elinduljak, kitanuljam. Az úgynevezett  zónák stimulálása,mely szerveinkkel szoros összeköttetésben állnak, képesek pozitívan befolyásolni összes szerveink működését . A talpon látható elváltozások,un. lerakódások (melyek kitapinthatóak) a testünkben rejlő problémákra hívhatja fel a figyelmet. E pontok szakszerű érintése,nyomkodása,kimasszírozása természetes öngyógyító folyamatokat indít be , ezáltal javul közérzetünk, gyógyulunk. Gyere el és pihenj, mindeközben tegyél egy lépést az egészségedért.

Kezelés menete: 50 perc. 5-10 perces gyógynövényes lábáztatást követően kellemes lábmasszírozás sorba az összes szervrendszeren végighaladva.

bejelentkezés előre egyeztetett időpont alapján.

Várlak szeretettel !

Elérhetőség:

reflexologia08@gmail.com

+36 30 405 8506