Szófia Hang Stúdió

Az Andrássy úttal párhuzamos Szófia utcában, az Oktogonhoz közel egy 200 nm-es, nagy belmagasságú lakásban található Szófia Hang Stúdió központunk. Kellemes rezgéseit, jó energiáját a minden héten hétfőn és csütörtökön Kádek Heny által tartott hangképzés óráknak is köszönheti. Ezeken a napokon csendes foglalkozásokra nem érdemes igénybe venni. Az összes többi napon azonban mind a hét szobája a bérlők rendelkezésére áll.

Kis teakonyha, zuhanyzó, 2 WC teszi kényelmessé, jól használhatóvá a helyet.

A ház belső udvarának remek akusztikus tulajdonságai (minden behallatszik a lakásokba) miatt a lépcsőházban csendesen közlekedjünk a lakókkal való megállapodás értelmében. Lift nincs.

Cím: 1068 Budapest, Szófia utca 15., 3. emelet balra

Kapucsengő: 2 (Stúdió)

Bérelhető helységeink

Nagyterem

56 nm, szőnyeges, székekkel, ülőpárnákkal, takarókkal felszerelt terem.

Csak csendes foglalkozásra vehető igénybe!

2500 HUF/óra

Napidíj: 18 000 HUF

Zene szoba

12 nm, pianínóval, asztallal, székekkel és fotelokkal felszerelt szoba ami egyéni terápiákra alkalmas.

1000 HUF/óra

Masszázs kuckó

7 nm, szőnyeges, masszázs ággyal felszerelt szoba, amelyben  zuhanyozási lehetőség is biztosított. Tökéletes egyéni terápiára illetve masszázsra.

1000 HUF/óra

Szinbolon szalon

30 nm, szőnyeges, fotelokkal és ülőgarnitúrával felszerelt szoba, amiben asztalok és székek is találhatóak. A hangulatot egy zenelejátszó biztosítja. Alkalmas kisebb csoportok számára.

2000 HUF/óra

Lila szoba

28 nm parkettás, pianínóval, asztallal, székekkel és fotelokkal felszerelt szoba ami akár csoportos, de egyéni terápiákra alkalmas.

2000 HUF/óra

1/2

Hátsó masszázs szoba

16 nm, parkettás, masszázsággyal és fotellal illetve szekrénnyel felszerelt szoba. Tökéletes egyéni terápiára illetve masszázsra.

1000 HUF/óra

Terápiás szoba

18 nm, parkettás, kényelmes fotelokkal, masszázs matraccal felszerelt szoba, amiben ülőpárnák, takarók és székek is találhatóak. Alkalmas földön történő masszázsokra, meditációkra, haptonomiára, hangtálazásra, egyéni terápiákra, coachingra.

1500 HUF/óra

© 2020 Berkes Éva
Minden jog fenntartva!

massszas2